V milostnom románe Rebeccy Yarros sa prelínajú dve dejové línie.

Všetko, čo sme zamlčali je nádherným príbehom o dvoch veľkých láskach a o koncoch, ktoré nedokážeme predvídať.

Rebeccu Yarros už tisíce čitateľov poznajú ako autorku dvoch fantasy bestsellerov, ktoré okamžite ovládli knižný trh nielen na Slovensku. Štvrté krídloŽelezný plameň bodujú v rebríčkoch a získavajú si srdcia čitateľov na celom svete. Rebecca Yarros však nie je iba autorkou obľubujúcou žáner fantasy. Svojou novinkou dokazuje, že je aj veľmi zručnou spisovateľkou ľúbostných románov. 
Všetko, čo sme zamlčali je nádherný príbeh o dvoch veľkých láskach a dvoch nečakaných koncoch. V prvej dejovej línii sledujeme Georgiu Stantonovú, ktorá prichádza do domu svojej prababičky, slávnej spisovateľky milostných románov, aby sa postarala o dedičstvo – jediný nedopísaný román, ktorý predstavuje nielen veľké bohatstvo, ale najmä ťažký oriešok – otázku, kto bude hoden toho, aby ho dopísal. V hre je len jedno meno, spisovateľ a obdivovateľ diela jej prababičky, Noah Harrison. Problémom je, že práve Georgia a Noah si napriek vzájomnej príťažlivosti, veľmi nerozumejú.
V druhej dejovej línii sa nám prostredníctvom stránok nedopísaného románu odkrýva príbeh zakázanej lásky Scarlett a Jamesona ktorí sa stretávajú v roku 1940 v britskej armáde a ich láska je ťažko skúšaná nielen Scarlettinou rodinou, ale najmä zúriacou vojnou. Ako to celé dopadne v oboch príbehoch, si už každý môže prečítať v románe Všetko, čo sme zamlčali, ktorý preložila Zuzana Therová.

https://www.martinus.sk/2928053-vsetko-co-sme-zamlcali/kniha

https://www.pantarhei.sk/539979-vsetko-co-sme-zamlcali-rebecca-yarros